HTML

Tornyi kimeríthetetlen

2007.08.20. 14:08 Hellscream

Tornyi az egyik legnagyobb edzőkoponya hazánkban, ezért mindenki csüng szavain, ha a taktikáról beszél:"Ha Capello maradt volna, akkor ő pontosan tudta volna, hogy a csapatszerkezetben hol van lyuk. Már bocsánat a kifejezésért.""Ha hiányzik a fogaskerék, akkor nem…

Szólj hozzá!

Címkék: sporttv tornyi spanyolfoci

Tökéletes fejes

2007.08.20. 13:39 Hellscream

Tornyi Barna focisulit tartott, amelyben elmagyarázta, hogyan is kell egy fejest tökéletesen kivitelezni. (Cannavaro Sevilla elleni góljáról)"Előrehajolva nagyon szép homlokmozdulatot tett."Gyakoroljuk szorgalmasan!

Szólj hozzá!

Címkék: sporttv tornyi spanyolfoci

Pókerzseni

2007.08.11. 20:35 Hellscream

Korda Gyuriról ismert, hogy nagy zsugás és ért is hozzá. Legalábbis ezt próbálja elhitetni magáról. A minap például egy vietnami versenyzőről magyarázta el, hogy miért is olyan zseni:"Csak akkor játszik, ha jó lapja van. Irtózatosan jó játékos."

Szólj hozzá!

Címkék: póker korda sporttv

Remek hasonlat

2007.08.07. 15:35 Hellscream

Tóccsé a Manchester sikeres 11-es párbaja után:"Van der Sar a Manchester Tóth Ivánja."Azért ez szép :)Legközelebb Rooney lesz Tököli vörösben...

Szólj hozzá!

Címkék: sporttv angolfoci tóth

Alázat

2007.08.02. 19:46 Hellscream

Várhidinak szinte minden megszólalása figyelmet érdemel. Most éppen a Debrecen-Elfsborg mérkőzésről mondta el véleményét. Kifejtette, hogy van még mit tanulni a svédektől: az alázatot. Ugyanis: "Hatalmas alázattal játszottak keresztbe."

Szólj hozzá!

Címkék: magyarfoci sporttv várhidi

süti beállítások módosítása